09 märts, 2009

Together

Fotograafia on mu ammune armastus. Ja igasugused pildiülekanded kõikvõimalikele materjalidele meeldivad mulle veel eriti, sest faktuur loob veel lisamõõtme ja meelelisuse.
Need siin on esimesed katsetused akrüülmeediumiga. Fotodeks on kortermaja pildid mingi ajalehe kinnisvararubriigist. Tikandi lisasin alguses neisse kohtadesse, kuhu olid miskipärast augud jäänud, ja siis veel natuke kompositsioooni mõttes ka. Ülekantud foto katsin ettevaatlikult ka õhukese lakikihiga. Algul mõtlesin neist kõrvarõngad teha, aga jäid kuidagi liiga lapikud. Tulid hoopis prossid, niimoodi koos kandmiseks.

Photography is my love for many years now. Especially I like image transfer to the different kind of material because of surface. It creates different kind of value and it is also touchable. Here are my first pieces with acrylic medium. I used photos from newspaper and later I added some stitsching to cover holes. And then little bit more stitsching to compleate the composition. The transferred image is covered with matt varnish. I wanted use them as earring but it didnt work. So they became a pair of brooches.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Erakordselt mõnus värvivalik! Sinu tööd lausa pakatavad vabast ja loovast lähenemisest, imeline!

Anonüümne ütles ...

very nice idea, thanks

Sirje ütles ...

aitäh, linca! mul endal on teinekord raske selle vabaduse ja kaose vahel vahel piiri hoidmisega:)

v. ütles ...

Ahoi!
Näe, plaan homme minna ühepäevasele tretile Helsingisse ja uurisin sealset fotovärki (neil seal muide käimas ju Helsingi fotofestival) ja vaatasin Galerii Hippolyte veebilehte ja see pilt seal tuletas kohe seda sinu postitust siin meelde.

Sirje ütles ...

Oi see Ulla Jokisalo & Leena Saraste, 2009 pilt on super!