10 juuni, 2008

Variatsioonid vasele ja pärlmutrile

Mul on tunne, et ma ise hakkan ka juba kergelt punakaspruuni jumet võtma, kusjuures mitte päikesest, vaid armastusest vase vastu:) Minust saab punanahk. Kolades internetis mööda pärlipoode valdab mind tihtipeale Suur Mõistmine - kui mul oleks maa, võib-olla ma vahetaks selle klaashelmeste vastu...


Läbimõõt 3 cm, pikkus koos konksuga 5 cm.
Edit: müüdud.


Läbimõõt u 3,5 cm, pikkus koos konksuga u 5,5 cm.
Edit: müüdud.

5 kommentaari:

Katrin mdmB ütles ...

Kule, egas me äkki hõimukaaslased ole?! Ses mõttes, et ma olen tänanud saatust, et Eestis nii vägevaid pärlipoode pole, nagu näiteks USAs kus pärliriiulid silmapiirini. Ma kujutan ette, et hakkaks seal heledal häälel ja käte vehkides appi karjuma ning hirmus mõeldagi, mida ma maha müüks helmeste eest... nüüd jääb loota, et suudan saavutada piisava enesekontrolli enne, kui sellisesse kohta satun.
Mnjaa, roosa toon sobib vasega väga hästi. Ja mulle kohe väga meeldib see teise paari ebakorrapärasus, et noh on erinevad. Seda tahaks kohe järgi proovida :D

Sirje ütles ...

Ma arvan küll, et sama hõim:) Aga enesekontrolli suhtes - eks lootus sure ju viimasena:)
Mul on hea meel, et neis kõrvakates ka tiba inspiratsiooni on. Khm, ma nokitsen ühe kaelakee kallal, mis põhineb Sinu sellekevadistel ripatsitel:)

Anonüümne ütles ...

väga lahedad, nii sinulikud:) sul täitsa oma stiil. need teised on eriti armsad ja pusased.
see, et nad pisut erinevad on, on just väga sobiv, ei jäta liiga viimistletud muljet, vaid on täis loominguvabadust!

Sirje ütles ...

Olen mõtisklenud selle nn oma stiili üle ja kurvastanud, et mina nii eklektiline olen, et pole sellist nö oma joont asjades sees; ja olen arvanud selle (heas mõttes) "algaja sündroomiks" - põnev on muudkui katsetada eri tehnikaid (khm, 2aastase kõrvalt valmivad paljud tehnikad kõrgemal - ideede tasandil:)) Ja see on huvitav, et kõrvaltvaataja siiski näeb seda "ühisnimetajat". Aitäh!

MARRE ütles ...

minu arust on su ehetel küll oma stiil. kõiges on midagi läbivat ja ma julgeks öelda, et kui su ehteid kusagil kohtaks, tunneks ära :)