08 veebruar, 2008

Maa ja taevas

Pruuni kombinatsioon sinisega on selline kooslus, mis on mind juba iidsetest kunstikooli aegadest painanud. Siiani ei saa küll öelda, et mulle just meeldiks neid värve kanda. Kuid iseenesest koos on nad kuidagi ligitõmbavad. Mingi aeg tagasi värvisin lõnga: panin suurde potti 4 purki, kahte neist sinise värvi ja soola lahuse, kahte pruuni-beezhi lahuse. Siis surusin lõngavihi otsipidi purkidesse. Seda osa, mis kahe purgi vahele jäi, pintseldasin niisama värviga. Ja niimoodi vesivannis ma seda lõnga hautasin ikka jupp aega. Lõpuks kastsin äädikaveega, et värv kinni jääks.
Ja nüüd siis hakkasin kampsikut kuduma. Tükk aega mõtlesin, et millist teha. Proovisin palmikuid, aga kirju lõngaga nad ei paista ju välja. Lõpuks otsustasin lihtsa 4parem-, 4pahempidi sooniku kasuks (ajendiks number 4 valikul sai üks ametialane kohtumine; tahtsin süveneda sellesse numbrisse, et mis ja kas on selles maagilist - ja mis saab olla paremat terve kampsunitäie silmuste 123412341234... lugemisest. Ideed saavad teinekord alguse kummalistest asjadest.)
Plaani järgi peaks tulema raglaanlõikeline kõrge kaelusega "suusakampsun". Vaatame, mis välja tuleb.

2 kommentaari:

MARRE ütles ...

väga ilusad värvid! mulle on ka see värvikombinatsioon juba väga pikki aastaid sümpaatne olnud. jõudu suusakampsuni valmimiseks. ehk tuleb siis lumi ka maha, kui valmis saab ;)

Sirje ütles ...

Tjah, selle lume peale ma enam ei osanud mõeldagi:)aga tali ei pidavat ju taevasse jääma, nii et jääme ootama.