03 november, 2009

sügissonaat,detail



Ma proovin flickr.com kaudu blogida, sest miskipärast ei lase blogger mul pilte üles laadida (aga ma ei saa aru, kuidas ühte postitusse mitu pilti saaks panna:()

Olen valmis saanud Raamist väljas raames:) Sügisonaadi Pika Noodi - meil on lõppematu sügis, sellest ka koti väljavenitatud lõige (ausalt öeldes ei kujuta ma ette kedagi selle kotiga tänaval kõndimas). Maalisin faktuursele tapeedile akrüülvärvidega "abstraktse maastiku" (tuli jälle üle aastate meelde see, kui mõnus tunne on maalida), hõõrusin vahalakiga üle, õmblesin taaskasutatud sarisiidlõngaga (sellega ma veel eputan!) triibud peale ja olin endaga üsna rahul. Voodriks valisin linase riide, tegin ka paar taskut. Lukk ka. Kõige suurem peamurdmine oli sangadega, lõpuks saagisin ühe kunagise kardinapuuna kasutusel olnud toika juppideks ja kinnitasin aasad kas mööblineetide või traadiga. Mõned fimohelmed ja paar granaathelmest ikka ka.

Here is a detail of my handbag made for Outside of Frame. I called it Note, the Long One because of our endless autumn. And because of this endlessness I made such a long form (honestly, I cant imagine somebody actually walks with this handbag). I used wallpaper, painted an abstract landscape on it (its so good feeling to paint again!), covered it with wax varnish and sewed recycled sari silk yarn on it. Lining is made from linien. Hard work was to find out which kind of handles are suitable. Finally I find an old curtain rod. I fixed it with rivets and wire, and added some fimo beads and garnet chips, of course.

9 kommentaari:

Unknown ütles ...

Super, Sirje! Mul pole sõnu, sa oskad alati üllatada!
suuuuur aitäh osalemast ja inspireerimast :)

ps. ma võtaks Pika Noodi kasvõi hommepäev käevangu ning läheks linna peale eputama :)

Sirje ütles ...

Aitäh inspireerivat üritust korraldamast! Ja see ps mulle meeldib:)

sircu ütles ...

Väga põnev kott! mulle tohutult meeldib see värvide mäng ja huvitav faktuur, ja sangad, ja see kuidas sangad on kinnitatud... ühesõnaga kõik selle koti juures:D

Sirje ütles ...

Aitäh, Sircu!

Maarit ütles ...

Hästi ilusates värvitoonides kott!!
Alati on mõnus vaadata, kuidas Sa erinevate materjalidega mängid ja tulemus on põnev, eriline ja imeline.

salmik ütles ...

küll Sina alles Meisterdad ja Lood, ma ei julgeks vist sügisesse selle kotiga minna, mine tea mis vihm tapeediga teeb, naelutaks hoopis seina ja koguks tammet6rusid v6i postkaarte sisse

Sirje ütles ...

ilma asju tegemata tuleb mulle rahulolematuse-haigus külge, nii et loomusundi tuleb järgida:) Aga seepärast, et paber vett peaks, ma hõõrusingi ta vahalakiga üle (ma tean, et akrüülvaha on ka olemas, aga siit Eestist ma pole leidnud). Muidugi peaks veetesti tegema, siis oleks täpselt teada.

Maarit - need eri materjalid ongi need, mis mul rahus ei lase olla:) muudkui peab midagi tegema. Ja mäng teeb rõõmsaks.

Kuutydruk ütles ...

See on küll üks uhke kott! Ja tapeedist!?!? :))
Väga ilus ja originaalne!

Terje ütles ...

Palju õnne, oled võitnud Hobipunkti auhinna sügissonaadi võistlusel
http://ideepank.wordpress.com/2009/12/07/kotivoistlus-sugissonaat-palju-onne/