14 september, 2009

Ridikül\handbag


Neid Tyvekitükke on mul omajagu, ootavad oma hetke. Siin on üks neist saanud koti klapiks. Heegeldasin sel serva tamiiliga üle, seejärel lõngaga. Ja hakkasin teda passitama, et kuhu sobiks. Leidsin ühe aastate eest heidest heegeldatud ja vilditud riidetüki ning nad sobisid omavahel mu meelest väga hästi. Üheks kinniseks heegeldasin hüperbooli, mille keskele õmblesin filigraanhelme, koti pinnale tikkisin mõned messinghelmed. Kuidas see kompott tundub? Maitsev?
I have many artful pieces of Tyvek waitig the Right Moment to became Something. Here is one of them I used as a flap of handbag. First, I crocheted the edge of Tyvek with tamil and yarn. Then I found a piece of felt I made years ago and they matched very well. As a button there is a crocheted hyperbolic flower with filigree bead, and of course there are some brassbeads on surface. What do you think?







8 kommentaari:

Marre ütles ...

ma ei ütleks, et maitsev. natuke karvasevõitu, et hambaid sellesse lüüa :)
aga väga sümpaatne. värvid on mõnusad ja kõik pisidetailid, pitsikesed ja helmekesed ja nööbikesed teevad asja väga mõnsusaks. kena!

Sirje ütles ...

Aitäh, Marre!

Katrin mdmB ütles ...

Väga peen! Sellised videviku saladustemetsa värvid :)

Sirje ütles ...

Oi kui kenasti öeldud! Kirkamad toonid, jah, ei kuuletu nii hästi mulle:)

Siret ütles ...

Minuarust isegi mitte lihtsalt maitsev - vaid pigem väga maitsekas kompott :) - Tõesti sobib kõik kokku nii hästi, et viiks keele ka alla ma arvan :P

Unknown ütles ...

suurepärane kompott! nii palju põnevaid detaile ja ootamatuid lahendusi. meeldib väga :)

Sirje ütles ...

Aitäh, Siret Margaret ja Marianne!

X by Leina Neima ütles ...

Väga põnevad tekstuurid ja lahe kott...